Megmondtam egy fiúnak hogy nagyon bírom, ő viszont nem bír engem. Mit tegyek hogy gyorsan elfelejtsük?
Figyelt kérdés
2 hónapja tetszik, és beszéltem is vele, csak a normális Facebookomba nem írt vissza. Csináltam egy kamu Facebookot, és onnan ráirtam kitalálta hogy ki vagyok és azt mondta hogy nem járna velem. Minden nap találkozunk, mit tegyek hogy gyorsan felejtsük el?2014. szept. 28. 07:54
1/3 anonim válasza:
Mit kell elfelejteni? Nem ciki ez, csak a körítés volt hülyeség a kamu profillal, meg hogy mindezt nem személyesen beszéltétek meg.
2/3 anonim válasza:
Te elfelejtheted, de ő könnyen kaphatónak tart. Egy lány ne nyomuljon a fiúkra.
3/3 anonim válasza:
Ez a kamu profil rossz ötlet volt, pláne hogy olyan átlátszó volt hogy lebuktál vele. Egy ideig biztos nem fogjátok elfelejteni, de ez ne vegye el a kedved a további kezdeményezéstől :) 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!