Mit csinaljak hogy felfigyeljen ram?
Figyelt kérdés
Van egy fiu a kornyeken aki mindig itt setaltatja a kutyajat es egyszer multkor ram mosolygott de nem tudom miert ilyen flegma fejet vagtam de nem biztos hogy eszre vettem mert mar elmentem mellette azthizem amikor arcot vagtam. Na es mostanaba mindennap latom es nagyon megtetszet de annyira hogy mas fiu mar nem is erdekel. Mit sinaljakmhogy felfigyeljen ram? Marmint direkt kiszojtam menni merttudom hogy fel 8kirul szojta a kutyajat csinalni de valahogy muszaly hogy felfigyeljen ram!!2014. szept. 27. 20:21
1/3 anonim válasza:
Mindenekelőtt olvasgasd a Magyar helyesírás szabályait mert így hozzád sem szólna.
3/3 anonim válasza:
"Mit sinaljakmhogy felfigyeljen ram?"
Tanulj meg helyesen írni :D
Aztán menj te is kutyát sétáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!