Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy felfigyelj...

Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és pár éve már tetszik valaki és ő tudja is. Hogyan hívjam fel a figyelmét??? Légyszi NORMÁLIS válaszokat!!! Kösziii :3

2014. szept. 2. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az az ő korától is függ, ha 17-8 vagy afölötti, akkor ne számits sok jóra
2014. szept. 2. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Szépen oda mész hozzá és azt mondod Gézu,tetszel nekem :3
2014. szept. 2. 20:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Hogyhogy o is tudja? Szoktatok dumalni vagy milyen kapcsban vagytok?
2014. szept. 2. 20:20
 4/13 A kérdező kommentje:
13 éves és oszt. társak vagyunk. Tudja h tetszik nekem de ő mást szeret.
2014. szept. 2. 20:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Chatelni szoktunk
2014. szept. 2. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:

"Tudja h tetszik nekem de ő mást szeret."

Akkor meg? Gondolom neked sem esne jól, ha járnál valakivel, és egy másik csaj elcsábítaná az párodat. Ha tudod hogy szeret valakit, illetve lehet hogy tudtod nélkül komolyabbra is fordult náluk a dolog, akkor még miért akarod őt? Nekem eszemben sem lenne elcsábítani valakit, aki nem engem szeret, hanem mást. Milyen szívtelen hárpia vagy te? Nem véletlen hogy mást választott. 13 évesen már ilyen álnok vagy, mekkora pasizabáló r'banc leszel majd felnőtt korodra? Neked nem a fiú tetszik, hanem az, hogy biztos van neki "hírneve", és szeretnél dicsekedni, hogy te azzal a fiúval jársz.

2014. szept. 2. 20:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Mondtam h normális válaszokat kérek...

Akit szeret az jár valaki mással.

2014. szept. 2. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne túltenned magad rajta. Ha nem is a barátnője, akit szeret, attól függetlenül őt szereti, tehát számodra nincs hely a szívében. Idővel, ha túlteszi magát, akkor talán lehet, de az se biztos. Az viszont biztos, hogy így csak szenvedsz, szóval tényleg tovább kellene lépned. Még csak 13 vagy, előtted az élet és a szerelem! Ne ragadj le! :)
2014. szept. 2. 21:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó válaszoló :). El akarom felejteni de nem megy
2014. szept. 2. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
like old az összes képét fb. n
2014. szept. 2. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!