Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Van egy fiú 8.-os viszont szinte sose néz rám. Pedig már próbálkoztam azzal is, hogy félvállal nekimegyek de még csak utánnam se nézett, pedig állt. ilyenkor utánnam szoktak és vagy csak mosolyognak vagy beszélgetést kezdeményeznek de ő nem és engem ez már nagyon idegesít, hogy ott teszem neki az agyam de mégcsak rám se néz. De miért? 14/l ő 14/f2014. febr. 26. 21:18
1/4 anonim válasza:
Menj be pucéran a suliba, tuti felhívod magadra a figyelmét.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 de majd persze... xd
2014. febr. 26. 21:22
3/4 anonim válasza:
Pofozd fel, egyik osztálytársam mindig próbál ütögetni vagy rugdosni(lány) és az elég feltűnő :D 14/f
4/4 anonim válasza:
Ülj az ölébe és hugyozz be. Ha ez sem tűnik fel neki akkor rottyants is be. Én ezt tuti észre lvenném és tetszene is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!