Tetszhetek neki szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem régen megismertem egy lányt aki kedves és tetszik nekem de nem tudom hogy én tetszhetek-e neki mert eddig eléggé "bizar" jeleket ad.Amikor látom hetente egyszer kb. 1 órára (most kell járnom egy helyre egy ideig és neki is) de már nem nagyon sokáig, akkor van alkalmam beszélni vele, már felvettem facen is és megkérdeztem hogy eljönne-e velem valahova és a kevés szabadidejének ellenére igent mondott.Nagyon jól eltudunk beszélgetni.De észrevettem dolgokat:Nem szeret a szemembe nézni és nem kérdez vissza :( Ezalatt azt értem hogy ha megkérdezem hogy hogy vagy?, csak válaszol de nem kérdez vissza, vagy például múltkor még megkérdeztem milyen zenét szeret válaszolt de nem kérdezett vissza, és amikor legutoljára köszöntünk el mert megvárta a buszom, mondta hogy "pacsi" :( én meg visszakérdeztem hogy "pacsit?". Erre mondta hogy akkor egy ölelést és megöleltük egymást, de ez eléggé gyorsan történt.Eddig háromszor találkoztunk.De amikor facen írok neki akkor úgy veszem észre nem akar válaszolni(eléggé nem lehet vele facen beszélgetni) :S.Nagyjából ennyi.Szóval, szerintetek?Tetszhetek neki?Vagy hogyan tovább?2014. szept. 27. 16:22
1/3 A kérdező kommentje:
16/f
2014. szept. 27. 16:24
2/3 anonim válasza:
szerintem csak barátként tekint rád :/ de még figyeld tovább a "jeleket" és meg látjuuk
3/3 anonim válasza:
hívd el 1 randira és majd akkor megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!