Fiúk! Kinek mi vonzó egy lányban?
Mit figyeltek meg rajta, mi tetszik?
Miből veszitek észre, hogy önbizalommal teli..stb?
Engem az arca és a mosolya. Én egyenesen hányok a pláza nőktől......az én barátnőm ne pakolja ki mindenét ne úgy menjen végig az utcán mint egy gogotáncos vagy egy k**va.
Éegyen csinos ápolt, mosolygós....szép haja.....úgy összességébe legyen egy jó kisugárzása.
Önbizalommal teli?
Hát akkor mehet a levesbe:*
Haj, arc alak, mell, fenék... Igazából szinte minden, ami egy lányon lehet. :D
Ezt így nem tudom leírni, de lehet látni az ember kisugárzásán.
Külsőleg: Aranyos, alacsony, vékony
Belsőleg: legyen jókislány, aki csak velem rosszalkodik. Ezen kívül romantikus, kedves, bújós, hülyéskedős :)
És 15 legyen meg azért
18/F
Uraim, legtöbbeteknek sikerült teljes mértékben elsiklania a kérdés lényege felett. Nem arról van szó, kinek mi unszimpatikus, hanem épp' az ellenkezője. Senkit sem érdekel, hogy az egyetlen dolog, amivel pedálozni tudsz, az a spektrum vége, aka "pláza macska", "qurva" és barátai. Senkit nem érdekel, hogy vagy olyan fatökű, hogy csak az önbizalom hiányos nőnemű egyedeket vagy képes elviselni.
Ráadásul össze-vissza karattyoltok! Hogy jöttök ti ahhoz, hogy szar alaknak tituláljatok bárkit is, aki nem a saját szájízetek szerint öltözködik és/vagy viselkedik? Ha kipakolja, amije van - akkor mi van? Kiég a retinád és magad alá hugyozol? Szerinted tényleg nem teheti meg? Nem lehet büszke magára? Nem lehet tudatában annak, hogy jól néz ki? És ezt nem használhatja ki, ha kedve szottyan rá?
Uraim... kéretik több észt felmutatni, mert a kiírt kérdést nők is olvassák. Már csak az kéne, hogy még jobban leromboljátok a férfiakba vetett -amúgy is kétes- bizalmukat.
#8!
Hadd legyen már meg mindenkinek a saját véleménye.
Most te is ugyanazt a "hibát" követted el mint mi, már ha egyáltalán követtünk el.. :D
Te mi jogon jössz ahhoz, hogy lejárod a véleményünket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!