Hogyan beszéljek vele?
Sziasztok
Az lenne a gondom, hogy nem rég voltam egy táborban, 3 hete, és találkoztam ott egy olyan lánnyal, akit nagyon régóta ismerek, de igazából még sosem beszéltem vele ez előtt. Az alatt az egy hét alatt sokat beszéltünk, igaz volt, hogy nem is tudtam érdemlegesen hozzászólni, de nem ez volt a jellemző. Ő egy évvel idősebb, ugyan abba az iskolába járunk, de azóta nem nagyon beszéltünk, csak köszönés volt. Jelenleg ott tarttok, hogy a fejemből sem tudom kiverni. Volt előtte egy barátnőm, de ez teljesen más (így utólag rájöttem, hogy nem is voltam akkor igazán szerelmes, de nem ez a lényeg). Szerintetek mit kéne tennem, úgy érzem egy csöpnyi esélyem azért van, mert a tábor ideje alatt jól megvoltunk.? Nagyon megbánnám, ha nem tennék semmit, de nagyon önbizalom hiányos vagyok vele szemben. És ti hogy szólítanátok meg, hogyha már így tulajdonképp ismeritek egymást, de nem beszéltetek ezalatt a 3 hét alatt egy nyamvatt szót egymáshoz, csak hogy "hello!"?? :D köszi a segítséget előre is ! 16/f
Egyszer menj oda hozzá, köszönj neki és kérdezd meg, hogy hogy van mostanában.. Meg felhozhatod neki azt is, hogy a táborban tök jól érezted magad vele, és meghívhatnád valahova beülni vagy sétálni vagy valami, hogy megint tudjatok dumálni.
Ha akarsz valamit, akkor legyél konkrét és őszinte... Aki mer, az nyer! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!