Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit beszéljek vele?

Mit beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Egy 19 éves lány bejelölt skypen és eljezdtünk beszélgetni. Mondanátok valami jó kis témát amirő beszélgetnénn? Amit tudok róla: majdnem 10 éve focizik, egy hete minecraftozik (ott kérte el a skypenevemet), Kaposváron lakik. Légyszi segítsetek.

14/f vagyok

2014. aug. 6. 22:56
 1/6 szulu13 válasza:
14/F de csak beszélgetek nem ismerkedtek igaz?:)
2014. aug. 6. 22:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak beszélgetünk igen.
2014. aug. 6. 23:00
 3/6 October15 ***** válasza:
Kaposváron hány sec alatt lehet kiütni 1 fát?
2014. aug. 6. 23:01
 4/6 szulu13 válasza:
találj olyan témát ami közös ha lehet kérdezd meg esetleg mi érdekli mi az ami foglalkoztatja csak van valami ami érdekli:);)
2014. aug. 6. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Légyszi komoly válaszokat.
2014. aug. 6. 23:03
 6/6 GeorgeJ válasza:

Mi a szerver neve és mi a player neve ?Majd én meg szerzem neked 17 éves vagyok és már csak beszélgetni járok fel minecraf-ra.Biztos vele is jóba leszek és majd meg említelek véletlenül hogy hé nincs kedved vele beszélgetni ő egy jó fej srác stp :) Értek én a lányok nyelvén

Amúgy is van egy saját 47 soros sablon illem beszélgetésről meg hobbiról szóló-témájú irományom

2014. aug. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!