Miért van nagyobb potenciál párkapcsolatra a 20-22 éves fiú korosztályban, mint az ennél kicsit idősebbek esetében?
Én is pont így vagyok. 30F De azért ez durva általánosítás,nem egy példát tudok az ellenkezőjére is.
Nem tudom másoknál mi az oka.
Olyanoknál akik fiatalon elkerülnek otthonról,talán az lehet,hogy a 20-22 éves kor az amikor "kirepülnek a fészekből" és szükségét érzik,hogy tartozzanak valahova.Elköltöznek és anyuci már nem mos,főz rájuk,ezért kell nekik egy állandó társ.Később már megszokják az önállóságot és elkezdik élvezni is.
Mások meg lehet,hogy fiatalon csalódtak valakiben és ezért nem akarnak komoly kaőcsolatot.
Szerintem ez általánosítás és abszolút helytelen. Rossz társaságban keresel párt talán, inkább próbálj ezen változtatni.
Legjobb emlékeim szerint minden korosztályban arra panaszkodnak a nők, hogy "nincs egy normális pasi a korombeliek között." A 20 alattiak azzal jönnek, hogy minden korukbeli gyerek, a 20-25 közöttiek azzal, hogy a pasik csak szexelni akarnak, a 25-30 közöttiek azzal, hogy a pasik nem akarnak gyereket, a 30-35 közöttiek azzal, hogy már minden normális pasi foglalt, a 35-40 közöttiek azzal, hogy csak az elváltak vannak, azok meg Már nem akarnak gyereket stb.
Talán nem mindig kéne általánosítani és mindenben keresni a hibát, csak magunkban nem...
#6 Igaz talán nem kellene általánosítani. Ahogy neked sem:
"Legjobb emlékeim szerint minden korosztályban arra panaszkodnak a nők, hogy "nincs egy normális pasi a korombeliek között." A 20 alattiak azzal jönnek, hogy minden korukbeli gyerek, a 20-25 közöttiek azzal, hogy a pasik csak szexelni akarnak, a 25-30 közöttiek azzal, hogy a pasik nem akarnak gyereket, a 30-35 közöttiek azzal, hogy már minden normális pasi foglalt, a 35-40 közöttiek azzal, hogy csak az elváltak vannak, azok meg Már nem akarnak gyereket stb."
Az előbb le is írtam, saját tapasztalatból ered az általánosítást, azért mert a nagy átlagot ilyennek látom. Nem mindenkit érint. Akinek nem inge, nem veszi fel. Ennyi.
Az meg kicsit unalmas, hogy mindig a "ne csak másokban keressünk hibát" tanács kerül elő. Nyilván van bennem is hiba, hisz senki sem tökéletes. Tisztában is vagyok velük (igen több is van), nem szoktam takargatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!