Mi lenne a jó belépő ennél a lánynál? (Lent)
Figyelt kérdés
Középiskolás a csaj, én a suliban dolgozom, mint portás. Eleinte volt egy kis szemezés, de semmi több. Néhány év a korkülönbség, korábban ez zavart engem, aztán úgy voltam vele, hogy akkor belemennék a dologba, ha ő kezdeményezne nálam, de fordítva semmiképpen sem. Most pedig azt mondom, hogy nagy kár lenne elszalasztani, mert nagyon jó csaj.
Az tuti, hogy itt nekem kell lépnem, hogy történjen valami, viszont kockázatos a dolog, mert ha elutasít, akkor ciki lesz ott lennem a suliban.
Tehát mit mondjak neki?
2014. szept. 26. 17:50
1/5 anonim válasza:
igazoltasd mikor elkésik, majd zárkózzatok be a portásfülkébe
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szokott késni. :)
2014. szept. 26. 17:56
3/5 anonim válasza:
Beszéljetek alap dolgokrol melyik osztályba jár milyen órái vannak és onnan kialakul
4/5 anonim válasza:
hát nem tudom, de én összeszarnám magam félelmemben, ha egy portás elkezdene velem bizalmaskodni :D
5/5 anonim válasza:
Én a helyedben elfelejteném. Egy gimis csajszi nem gondolja komolyan egy játékból induló flörtölgetést a portással, ha csak nem vagy Brad Pitt és ezt halálosan komolyan mondom. Ne lépj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!