Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Miért írtok ki, ha...

Lányok! Miért írtok ki, ha nem válaszoltok?

Figyelt kérdés
Azt megértem, ha valaki 327.-iknek jelzi, hogy szeretne beszélgetni, de azt sosem értem, amikor elsőnek írok, és nem ír vissza nekem. Vagy ezt úgy értitek, hogy én kezdeményezzek, és írjak nektek privátot? Vagy csak arra vagytok kíváncsiak, hány választ kaptok?

2014. szept. 26. 00:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdések többsége fiúktól/férfiaktól származik.
2014. szept. 26. 00:45
 2/9 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
28%
Mert talán hiába sietsz,nem te vagy a befutó...
 3/9 anonim válasza:
jah
 4/9 anonim válasza:
Privatban is írnak rájuk gondolom és inkább arra válaszolnak. ilyen egyszerű :P
2014. szept. 26. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyenek a nők, és nem is fogod megérteni őket sosem :) Én pl. az a fajta vagyok aki mindig vissza ír, vagy felveszi a telefont.
2014. szept. 26. 00:48
 6/9 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy a felhasználóneved olyan bizalomgerjesztő, mint az análintrúder vagy a kibelezőssorozatgyilkossrác?

Mert ilyenekre én se válaszolok :D

2014. szept. 26. 00:50
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os, ezen jót nevettem.:D am párbetű, és szám a nevem, 0 jelentése van.
2014. szept. 26. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:
előfordul h nem írnak vissza az embernek ne legyél ideges majd lessz olyan is h nem győzől válaszólni.
2014. szept. 26. 01:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha 327 levelet kapok és az aki elsőnek hiszi magát, de valójában a 19. is ugyanazzal a szövegge kezd hogy szia mizu, vagy szia hány éves vagy, vagy szia hol laksz, szia van-e kedved beszélgetni, akkor inkább hagyom. Valami alapján szűrni is kell, én se válaszolnék mind a 327nek.
2014. szept. 26. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!