Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az emberek nagy része miért...

Az emberek nagy része miért csak párkeresés céljából szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van párom jó ideje, de tök jó lenne néha új embereket megismerni, barátkozni.

Létezik olyan, aki nem csak párkeresés céljából szokott beszédbe elegyedni idegenekkel, leszólítani őket?

2014. szept. 25. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Minek? Úgyis csak akkor keresnek, ha valamit meg kell csinálnom helyettük.
2014. szept. 25. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos többnyire csak a párkeresés a cél...
2014. szept. 25. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:
En ilyen helyzetben vagyok, van baratnom, de jo lenne neha uj embereket megismerni. De amikor kiderul, hogy kapcsolatban elek, akkor mas iranyt vesz a beszelgetes erdektelenne valik a masik fel. Szoval ha van kedved, irj nyugodtan.
2014. szept. 25. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Ige, létezik.
2014. szept. 25. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert akinek nincs párja, annak egy pár hiányzik a legjobban. Bármilyen szórakoztató, vicces és jófej egy barát, hozzá mégsem bújik oda az ember, nem akar együttélni vele, stb. A baráti találkák vagy közös programok után megy mindenki haza a saját kis otthonába, és akinek nincs párja, az ezen programok ellenére is magányos, hiányzik neki valaki. Elsősorban párt szeretne. És egy idő után unalmas mindig csak haverozni és nem átölelni senkit, sőt látni, hogy a havernak meg van kit átölelnie és van kihez hazasietnie, stb...

Akinek van párja és haverkodni akar, az olyanokkal haverkodjon, akiknek szintén van párja, vagy ha nem is, de nem zavarja, hogy neki van.

Legjobb egyébként, ha közös hobbi útján ismerkedsz barátkozás céljából.

Például ha szeretsz kirándulni, akkor keresss olyan embereket, szervezz túrákat te magad, és ne ismerkedés legyen a cél, hanem az a túra, és közben hogy hogy nem már meg is ismerkedtek....

2014. szept. 25. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Te létezel ezek szerint.
2014. szept. 25. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, te magad is a "Szerelem, Szex" témakörbe tetted ki ezt a kérdést, akkor mire számítasz?

Értem amúgy, személyes, szemtől szembeni ismerkedést is ide sorolnád, de már nem ez az első ilyen kérdés.

Azoknak, akik ezen az oldalon párkapcsolat igénye/reménye nélkül szeretnének ismerkedni, arra ott van az Emberek kategória "Barátok, Barátságok" része.

A hentesnél sem csapkodom a pultot amiért nem árulnak akvarell festéket. Csak mondom.

2014. szept. 25. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:

5-ösnek igaza van!

Akinek nincs párja az többnyire párkeresés céljából ismerkedik. Neked ott a párod, neki pedig nincs ha te végeztél vele a barátosdival utána mész a párodhoz ő meg marad egymagával.

2014. szept. 25. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:

az emberek nagy része nem képes jól érezni magát pár néklül, ezért mindig és mindenhol keresnek.

de létezik belőlünk (nem párkeresőkből) is néhány:)

2014. szept. 25. 15:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Azt teljesen megértem, hogy akinek nincs párja, az miért keresgél. Ez eddig tiszta sor:D

Inkább azt nem értem, hogy akinek már van, miért nem:) Vagyis de, nyilván azért, amiért én se megyek oda vad idegenekhez csak úgy. Mert tudom, hogy totál félreérthető az egész szitu. Hiába csak barátkozni szeretnék, ha odamegyek valakihez, akkor nyilván nem arra fog gondolni, hogy haverkodni akarok.

Egyébként az "ismerkedés" kategóriában tettem fel a kérdést.

2014. szept. 25. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!