Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Tudtok olyan lánynak...

Fiúk! Tudtok olyan lánynak CSAK a barátja lenni, aki bejön nektek?

Figyelt kérdés
Ha bejön külsőre és belsőre is. Átjárkáltok hozzá, de csak barátok vagytok, beszélgettek, hülyültök, stb, tehát nem történik semmi. Tudnátok ezt így folytatni viszonylag hosszútávon vagy idővel bepróbálkoznátok a csajnál?
2014. szept. 24. 20:53
 1/5 anonim válasza:
sokáig így voltunk bepróbálkoztam, azóta nem beszélünk...
2014. szept. 24. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
El lehet viselni,hozzáállás kérdése
2014. szept. 24. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem ilyen egy fiú. Tudja, hogy nem fogunk sosem összejönni, és eldönthette hogy kerülni fog e vagy jóban maradunk. Nehéz neki, de az ő döntése volt, hogy akkor maradunk e jóban vagy megszakítunk minden kapcsolatot.

Már 3 éve megy ez; és igazából pár hete nagyon komolyan rájöttem arra, hogy lehet h ez a srác, aki mellém való, akibe sokáig tartott beleszeretnem, mert külsőre nem vonz, de közben meg emberileg, lelkileg totálisan oké lenne, és amióta ez letisztult bennem, valahogy máshogy gondolok arra is, hogy tulajdonképpen tetszik e testileg is. Mostanában talán inkább már többször látom vonzónak, mint bármikor korábban.

És igazából mostanában jöttem rá arra is, hogy a külső nem is fontos annyira.

Szóval lehet h mégis csak Ő lesz az igazi; most egyre inkább erre felé visznek az érzések.

2014. szept. 24. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2014. szept. 24. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem létezik fiú-lány barátság. Én még nem tudok olyan esetről az ismeretségi körömben, akik sokáig megúszták volna legalább az ágyat... Sőt, sokszor még olyankor is történnek dolgok, ha egyáltalán nem jönnek be egymásnak.
2014. szept. 24. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!