Mennyire nézne hülyének a srác aki tetszik, ha spontán ráköszönnék?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 15:30
32/42 A kérdező kommentje:
Végül ma ráírtam és azóta is beszélgetek vele :D
2014. szept. 25. 21:09
33/42 anonim válasza:
Az is jo. :D S hogyan erzed jo lesz, meg lesz? :)
34/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Szerintem neki se volt még barátnője és elég esetlen, meg óránként ír vissza ugyanis tegnap pl. tanult, ma meg focizni volt, de... Most pl. írtam hogy nem zavarom, s erre írta hogy cuki vagyok, köszöni szépen. Nem tudom, mire gondoljak.
2014. szept. 26. 18:43
35/42 anonim válasza:
péntek délután tanul? :))
ha azt írta, cuki vagy, az jó jel! Azért figyelj arra, hogy ne írj neki egyszerre túl sokat! :)
36/42 anonim válasza:
Szerintem neki is furcsa még a helyzet, hagyj egy kis időt a dologra.
37/42 A kérdező kommentje:
Csutortok delutan tanult.:) Es amugy mindig irtam neki egy csomo baromsagot, aztan irtam neki, hogy eleg beszedes vagyok, de mondta, hogy orommel hallgatja. De azt mondjatok, hogy most ne irjak neki egy darabig?
2014. szept. 27. 17:53
38/42 anonim válasza:
Nem, épp ellenkezőleg. Úgy értettem, hogy nem biztos, hogy tudja mit mondjon, szóval ne add fel, ha kezdetben még megakadnak a beszélgetések. Én szurkolok nektek. :)
39/42 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, koszonom!:) Am felek, hogy nagyon nyomulosnak tunnek a szemeben, ha mindig irnek neki, szoval ugy dontottem, par naponta irok csak neki, hatha sikerul egy normalis beszelgetest osszehoznunk. :)
2014. szept. 27. 20:10
40/42 anonim válasza:
hívd el sétálni, élőben egyszerűbb beszélgetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!