Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok hogy viszonyulnátok...

Csajok hogy viszonyulnátok egy olyan pasihoz akivel 3 éve nem találkoztatok és azóta ledobott 28-30kg-ot?

Figyelt kérdés
3 éve bepróbálkozott de elutasítottam...
2014. szept. 24. 11:35
 1/9 anonim válasza:
Értékelném az erőfeszítéseit, és randiznék vele hogy lássa érdemes küzdeni a jó megjelenésért, mert az fontos.
2014. szept. 24. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
azt hogy kitartó... és reménykednék benne hogy nem azért csinálta hogy így legyen esélye nálam! ennyi
2014. szept. 24. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
ha nekem 3 éve sem tetszett, akkor most se fog, hiába dobott le ennyi meg annyi kilót.
2014. szept. 24. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:
de igen komolyul néz ki... :D látszanak a kockák a hasán pedig mindig is a mackósabb pasik táborát erősítette :) És annak ellenére hogy lehettem volna kedveebb vele az elutasításnál, nagyon barátságosan közeledett felém :))))
2014. szept. 24. 11:41
 5/9 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy elküldted a dagi seg-gét a pi-csába?
2014. szept. 24. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
hülye voltál 3 éve, maradjunk ennyiben
2014. szept. 24. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Amint látható, a nőknek nem a külső a fontos. :)))))))))))))))))))))
2014. szept. 24. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Oszt összejössz vele és elkényelmesedik, 3 év múlva újra mackó lesz... :)

Én nem jönnék vele össze, mégpedig azért, mert nekem a csontkollekciók jönnek be, iszonyodom a nagyon túlsúlyosoktól, teljesen más az életvitelük, meg minden. És aki 3 éve 30 kg felesleggel élt, annál egyértelmű, hogy hízási hajlama van, és később is meghízhat újra. Csak azért nem fogok belebolondulni, mert most így lefogyva igen jóképű lett.

Más eset, ha gizda volt amikor összejöttünk és semmi nem utalt rá, hogy elhízhat. Ez esetben nem fogok vele szakítani, ha idős korában felszed pár kilót, ez természetes. Viszont ha lusta disznó életmódot él és csak zabál, akkor piszkálni fogom, hogy ne tegye, és ha nem hallgat rám, akkor lehet hogy kiábrándulok belőle.

De a te általad leírt szituban és nem mennék bele a dologba... 3 éve bejött a személyisége, csak a hízottsága taszított? Vagy most se jön be a személyisége, csak a mostani külsője, és menőzni akarsz vele??? Áhhh...

2014. szept. 24. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:
megváltoztatta az életvitelét fut, úszik, (hetente legalább 4x sportol). És a táplálkozásán is sokat változtatott. Azt mondta hogy ha nem is marad örökké ilyen soha nem fog elhízni mert egy csomó hátránya van és most már tudja hogy mit kell tennie ...
2014. szept. 24. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!