Lányok mit jelent az ha az utcán egy fiúnak hosszasan néztek a szemébe?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 20:34
1/4 anonim válasza:
Én ugyan pasi vagyok, DE az lehet másnál is, ami nálam. Nem olyan jó már a szemem, mint régebben, ezért hogy felismerjem, ismerem-e az illetőt, egy ideig bámulom.
Biztos vannak szintén rosszul látó nők is. Szóval nem biztos, hogy jelent valamit.
Valamint jelentheti, hogy mondjuk valami nagyon hülyén áll rajtad.
2/4 anonim válasza:
Igen igaza van az elsőnek! Attól hogy hosszasan néz, még nem biztos, hogy bejössz neki, még akkor sem ha mosolyog...
3/4 anonim válasza:
Én is pasi vagyok,de mégis mit jelenhet???Na vajon...?
4/4 anonim válasza:
Én például szertem figyelni az embereket, amikor csak úgy az utcán sétálgatok, szóval ha valakinek hosszan a szeméb nézek, az nem feltétlen jelenti azt, hogy bejön nekem, sokkal inkább, mondjuk, hogy szimplán érdekesnek találom, vagy ilyesmi. De persze, az előbbit is jelentheti, csak azt nyilván sokkal ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!