Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14-16 éves lányok, ismerkedni...

14-16 éves lányok, ismerkedni valaki esetleg? 14/f. (Többi lent)

Figyelt kérdés

Zene stílusom: Főleg a rockot és a rappet szeretem(Killakikitt,Mr Busta,AK26. AC/DC,Iron Maiden,Asking Alexandria,Bring Me The Horizon.... meg ilyesmik)

Filmek/Sorozatok: The Walking Dead.The Originals,Vámpírnaplók,Volt Egyszer egy Amerika,A kereszatpa 1,2,3. Halálfutam,Démonok között,Amerikai Pite meg ilyesmik......

A Stílusom egyedi :)

Aki szeretne ismerkedni az irjon privátban :)

További szép estét mindenkinek.

2014. szept. 23. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
És azt kihagytad, hogy pécsi vagy. És tipikus rapper kinézeted van. Arról a dögcéduláról ne is beszéljünk. Na meg a rock és a rapp nem tudodm hogy fér meg egymás mellett.
2014. szept. 23. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Pécsi :D De dögcédulám az van. De nem öltözködök tipikus rapperként :D
2014. szept. 23. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocs. Akkor mellé lőttem :D
2014. szept. 23. 19:17
 4/7 anonim válasza:
Alakilag milyen lányok tetszenek? :) Duci is szóba jöhet?
2014. szept. 23. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze, vannak duci lányok akik tetszenek. Nálam úgy van hogy vagy tetszik egy lány vagy nem, ez sosem attól függ hogy teltebb vagy sovány.
2014. szept. 23. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
a miszter qrvát meg az ágytál26-ot hogy mered a Killák meg az AC/DC, Iron Maiden és a többi nagy név mellé betenni? ülj le, egyes.
2014. szept. 23. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem írhatsz ha szeretnél

(Már ha nem zavar, hogy, még van két hónapom a 14-ig :D)

2014. szept. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!