Én egy 14 éves biszexuális lány vagyok. Van esetleg kedve biszex/leszbikus 13-14-15 éves lányoknak ismerkedni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Légyszíves lánynak álcázott fiúk ne írjanak nekem. Én tényleg egy boldog, szeretet teljes, mosolygós kapcsolatot szeretnék. Teljesen komolyan gondolom, nem csak érdeklődök. Ha van itt ilyen lány aki ugyan erre vágyik, akkor írna nekem privátban vagy a kérdés alá ha szeretne ismerkedni? :) Egy kedves, humoros 13-14-15 éves lányt keresek. Van itt olyan? :)2014. szept. 16. 13:42
1/12 anonim válasza:
Szija! :) 16 vagyok, az már sok neked?
2/12 anonim válasza:
14 vagyok és teljes mértékben erre vágyom:)
3/12 anonim válasza:
Én meg fiú vagyok de szerezem a bi csajokat ha gondolod írj
4/12 A kérdező kommentje:
KEdves első válaszoló! :) Kedves vagy hogy írtál.. de.. szeretnék velem egy korú vagy apró korkülömbségű lányokat. De azert koszonom :)
2014. szept. 16. 13:53
6/12 anonim válasza:
14 évesen biszex vagy? Husom, szerintem te még faszt sem láttál, nem hogy pinát..:)
8/12 anonim válasza:
Szia! :) ha van kedves szívesen ismerkedek veled :) 14/L
10/12 anonim válasza:
ha még így gondolod írhatsz nekem is:) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!