Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jó "leszólilító...

Szerintetek jó "leszólilító szöveg" az hogy "Bocsi, leszólíthatlak? "?

Figyelt kérdés
Szerintem őszinte, egyszerű és talán még eredeti is:) A kérdés elméleti!!

2014. szept. 23. 16:59
1 2 3 4
 21/32 PearlDiver ***** válasza:
54%
Szerintem nagyon béna. És nem is tesz lehetővé további gördülékeny beszélgetést. Helyette inkább valamilyen helyzethez illő dumát érdemes kitalálni, mintha csak úgy random elkezdenél beszélgetni.
2014. szept. 24. 00:10
 22/32 A kérdező kommentje:
Szinte csak negatív válaszokat kaptam de még mindig ugy gondolom hogy ez a lehető legjobb szöveg:D Pedig ha senkinek nem tetszik akkor bena lenne gyakorlatban is ergo szinte tény hogy nem jó. Velem van akkor a "baj"?:D Nemet is irhattatok volna de már mind1. Írjatok kérlek a következőkben!
2014. szept. 24. 17:36
 23/32 anonim ***** válasza:
:DD 19/F asszem elso valaszolo.
2014. szept. 24. 17:38
 24/32 A kérdező kommentje:
Ja és még az jutott eszembe hogy igazából ez nem is egy szöveg, mert nekem olyan természetesnek hat:D nektek nem? Ja nem mert gagyi meg gàz..:( de el lehet mondani talán úgy is hogy ne legyen
2014. szept. 24. 17:44
 25/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem ez egy szar. Eleven bocsánatot kérsz. Kérdéssel kezded. Meg már ezzel le is szólítottad.Ha sikereket akarsz elérni akkor inkább nem, mert ez ultra gáz és nevetséges és szerintem az esetek többségében szó nélkül ott hagynának. És egyáltalán nem eredeti. Jobban jársz ha rögtönözöl. És ez bunkó is. Leszólításod így kezdődjön: Köszönsz. Elmondod, hogy mit akarsz és ki vagy. Pl. Szia, Megláttalak és annyira aranyosnak tűnsz, hogy muszáj volt ide jönnöm. Amúgy Peti vagyok...
2014. szept. 27. 15:10
 26/32 anonim válasza:
Nekem ebből a két szóból ordít hogy csak sexről lenne szó. Nekem nem jön be.
2014. szept. 27. 15:14
 27/32 anonim válasza:
53%

Jobban tennéd ha valami vicces és eredetivel próbálkoznál. Valami olyannal amivel meglehet nevettetni egy lányt.

Próbáld ki ezt:

Szia. Te úgy nézel ki mint a harmadik barátnőm. Eddig kettő volt.

:D

2014. szept. 27. 15:56
 28/32 anonim ***** válasza:
56%
27. ez is fos
2014. szept. 27. 16:55
 29/32 anonim válasza:
36%

Akkor mondok jobbat...

Hello my name is Elek. Petting Elek.

És miután kinevette magát bemutatkozol rendesen is.

2014. szept. 27. 17:20
 30/32 anonim ***** válasza:
azt írtad, hogy próbálkozzon valami eredetivel, erre leírsz két régi és szar "csajozós dumát"...
2014. szept. 27. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!