Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez a szöveg mennyire lehet...

Ez a szöveg mennyire lehet nyerő? 20/F

Figyelt kérdés

A helyzet ist az hogy: voltam a nyáron egy egy hetes túrán, és megismertem egy lányt, az egy hét alatt beleszerettem. Utolsó nap elmentünk csillagokat nézni (nem kettesben, de jó is lett volna), ott volt még két ember és a barátom. Ő tudta, hogy beleestem a lányba, és a hullócsillagokat figyeltük, az elsőnél mindenki jujjogott, aztán kívánt, mondom a barátomnak, "Tudod mit kívántam..." mosolyogva, mire ő is mosolygott és nevettünk. (Hogy a csajjal összejöjjek. De annyira ismerjük már egymást, hogy ennyiből tudta.) A lány kíváncsian nézett, aztán kérdeztem, hogy elmondjam? :D Mondja nee, mert akkor nem teljesül. Okéoké mondom. Még láttunk párat, mondom ha mindig ugyanazt kívánom, akkor nagyobb valószínűséggel teljesül? :D

Most az a tervem, hogy elhívom a lányt egy kirándulásra, sétára, aztán így szólok, ha a helyzet úgy hozza:

"Figyelj xy....(gondolkodóba esem, meg a valóságban is tuti zavarban leszek :D) Az a baj, ha most ezt elmondom, akkor tuti nem fog teljesülni, a túra óta ahányszor hullócsillagot láttam, mindig ezt kívántam. De kitalálhatod, és akkor vagy teljesül, vagy nem. :D"

2014. szept. 1. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát kicsit szirupos...inkább hagyd ki a csillagokat ,csak hívd el a lányt...ne félj, ha nem idióta, magától is rá fog jönni mit kívántál...főleg ha jól alakulnak a dolgok és a nyelved a szájában jár már ;) Sok sikert!
2014. szept. 1. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jo fele :P csak a produkciod is legyen az :P
2014. szept. 1. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!