Miért van minden fiún ugyanaz a cipzáros pulóver?
Figyelt kérdés
komolyan mondom szinte az összesen ugyanolyan van, mindegyik az árkádból veszi ugyanazt a márkát, csak más színben, elég vicces2014. szept. 23. 12:10
12/22 anonim válasza:
Én nem szeretem a cipzáros pulcsikat, rajtam olyat soha nem láthatsz.
13/22 anonim válasza:
ekkora barom kérdést is ritkán látni
15/22 anonim válasza:
Én másoktól függetlenül, magam ízlése szerint szoktam venni ruhát.
Ezek szerint pusztán azért, mert lehet mellettem száz másik ember is választotta, a te szemedben bármiféle divat után megyek? Ugyan már, ne legyél ennyire sekélyes. Nem tehetek arról ha mások csak azért veszik, hogy így illeszkedjenek be.
Ha rajtam kívül senki sem veszi, vagy ha minden második ember a Földön abban jár, az sem érdekel.
Felszínes marha vagy ha ilyen miatt ítélkezel mások felett.
16/22 A kérdező kommentje:
pedig én iylen pasival nem járnék
2014. szept. 23. 13:15
17/22 anonim válasza:
egyéni szoc.probléma, ha nem tetszik, nekik tetszik, téged meg leszarnak, ennyi
18/22 anonim válasza:
Hát én nemszoktam olyan pulcsiban járni amit mondasz de én meg veled nem járnék ha te egy pulcsi alapján választasz magadnak párt.
19/22 anonim válasza:
mert divatmajmok, és még csodálkoznak, hogy csak a buta tucatp1csáknak jön be az ilyesmi. a normális csajoknak az egyediség jön be :) 18L
20/22 A kérdező kommentje:
h&m pull&bear márkákra gondolok am
2014. szept. 23. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!