Szerintetek, hogyan ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,15 éves lány vagyok. Nagyon félénk vagyok,konkrétan az osztálytársaimon kívül más fiúkkal mindig zavarban vagyok,kipirulok,össze-vissza beszélek. Neten nem szeretnék ismerkedni,mert nagy a kockázat. Hogyan tudnám legyőzni ezt a félénkségemet?2014. szept. 21. 15:52
1/6 anonim válasza:
Milyen kockázatokra gondolsz?
Én is ugyanilyen cipőben jártam, aztán pont, hogy neten sikerült feloldódnom. Sok emberkével elbeszélgettem, sokakat megismertem, aztán kevésbé feszengtem mikor beszélgetnem kellett mással, akár élőben, akár neten.
2/6 anonim válasza:
Aranyos vagy. Hidd el a fiúk nagy része is meg van illetõdve, amikor ellenkezõ nemûvel beszélgetnek..
3/6 A kérdező kommentje:
Olyanokra pl,hogy teljesen mással beszélsz,mint akivel hiszed..
Azért se szeretnék neten,mert lehet,hogy máshogy képzelt el engem,és amikor találkozunk,csalódik.
2014. szept. 21. 16:00
4/6 anonim válasza:
Ezért nem szabad anonim oldalon csetelgetni [aka Gyakorikérdések], viszont ha facebookon folytatod mondjuk a beszélgetést, akkor nagyjából tudod ki van a másik oldalon. Nem kell neten már szerelmesnek lenni, találkozón is lehet ismerkedni, ott meg megvillogtathatod milyen vagy valójában.
5/6 A kérdező kommentje:
És,hogy tudnék olyanná válni,aki nem pirul el mindig?
2014. szept. 21. 16:10
6/6 anonim válasza:
Kezeld úgy a helyzetet, mintha rokonnal, vagy csak egy barátnõddel beszélnél. Kell a gyakorlás, de nekem ez bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!