Vannak a Corvinuson normális lányok?
Nemrég kerültem a Corvinusra, mesterszakosként. Nem túl sok jót hallottam az ottani lányokról. Azt én is tapasztaltam, hogy fenn hordják az orrukat többségében. Eddig nem igazán voltam ott sikeres ismerkedésben. Vannak ott értelmes, normális, nem sznob lányok is, vagy inkább ne ott ismerkedjek? :D
23F
Az egyetemista lányok nagy része pont olyan amit leírtál kedves kérdező. Mindegy melyik iskoláról van szó.
Persze vannak kivételek.
Én oda jártam/járok. Ahogy láttam a lányokat (jártam G, K és most a T karra is), valamelyest igazad van. Mivel Msc-sként kerültél oda, nem érted az egészet:) Már a gólyatáborban elkezdődik az, ami mondjuk az ELtén is: a maffiásítás, hogy én valaki vagyok, mert oda járok. Valaki vagyok, mert a legjobb közgazdaságtani képzést kapom a legjobb oktatóktól, stb.
Ebből a körből nehéz kikerülni, főleg akkor, ha az élet téged igazol, mert valószínűleg téged fog igazolni, jó állásod lesz, jó fizetésed, mindenki elismerően nyilatkozik rólad, ha tudják, hol szerezted a diplomáidat és milyen szakon.
Én azt gondolom, az itteni lányok értelmesek, okosak, de tényleg van bennü(n)k gőg, ahogyan a fiúkban is. Ez a Corvinus, majd megszokod, és sajnos azt kell mondanom, hogy benned is lesz majd...
27N
Én a Corvinusra járok, és szerintem normális vagyok, illetve ismerek itt más normális lányokat is :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!