Miért néz folyton még mindig, ha már barátnője is van a srácnak?
Előző félévben észrevettem, h folyton nézett, akkor még szingli volt; azóta van barátnője de még mindig sokszor észreveszem, hogy néz engem, a múltkor kicsit kivágottabb de a normál hétköznapokba még beillő felső volt rajtam, akkor is nézett meg egy halovány mosoly is volt az arcán.
Nem értem a srácot. Egyébként csak látásból ismer, sok órán egy csoportba vagyunk, de nem szoktunk beszélgetni.
Jó nyilván van egy sejtésem, de annyira fura ez a helyzet, én nem nézegetek másokat ha van valakim.
21-22 lehet a srác.

Amíg csak nézegeti, nem megbízhatatlan.
Bejössz neki, de annyit nem ér a dolog, hogy lépjen, vagy feladja érted a párkapcsolatát.
Nem is kell hogy feladja, én nem akarok vele járni, csak kicsit már zavar néha a viselkedése.
Olyan már velem is volt, h olyan próbálkozott be akinek bnője volt, sőt a barátnője a legjobb barátnőm volt :S
Kretén egy pasi, de a bnőm még mindig vele van, pedig fűvel fával csalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!