Mit csináljak, hogy legyen önbizalmam?
Figyelt kérdés
Nincs önbizalmam főleg fiúk terén.Pl:. buszon látok egy szimpatikus ,helyes fiút nem merek ránézni ,mert félek ,mit gondol rólam.Nem merek elmenni bulizni a barátaimmal ,mert félek ,hogy "kigúnyolnának " a menő fiúk . Nagyon szeretnék ezen változtatni ,de nem tudok . Válaszaitokat előre is köszönöm. :)2014. szept. 20. 16:36
1/8 A kérdező kommentje:
17/L :)
2014. szept. 20. 16:37
2/8 anonim válasza:
miből adódik az önbizalomhiányod? nem vagy elégedett a külsőddel? vagy más?
3/8 anonim válasza:
És miért pont a menő fiúknak akarsz tetszeni?
4/8 anonim válasza:
elakarod magad tartatni velük?
5/8 A kérdező kommentje:
Bocs a "menő" fiúkat úgy értettem ,hogy lenézőek és én mindig adok a mások véleményére nem őket szeretném megszerezni . Nem szeretném eltartatni magam senkivel sosem szerettem ,ha nekem fizettek .
2014. szept. 20. 16:51
6/8 anonim válasza:
Senki sem tökéletes, mindenkit "ki lehetne gúnyolni" valamivel...
7/8 anonim válasza:
Önbizalmat csak akkor fogsz tudni szerezni, ha kényelmetlen helyzetbe hozod magad, kívül a komfort zónádon és ott érsz el sikereket. Magyarán csinálod! Ülhestz ezen agyalva de nem lesz önbizalmad, ez a legdrasztikusabb és legjobb megoldás.
24/f
8/8 anonim válasza:
Nos hát, annyi biztos hogy próbálkozni kell, lepd meg saját magad, ne gondolkozz , ha tetszik valaki szólítsd le nyugodtan, a nagy többsèg azèrt normálisan reagál. Ès nem kell elkenődni ha nem jön össze mert mindenkinek más tetszik. Nem egy olyan eset volt amikor az általam szèpnek tartott lányra azt mondták nem az ès forditva is megesett már. Hajrá :) 20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!