Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kétszer annyi idős pasi....

Kétszer annyi idős pasi. Működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok és megismerkedtem egy 50 éves pasival. Jól kijövünk, hülyéskedünk, iszonyú jól csókol, de félek hosszú távon nem működne ez a kapcsolat ekkora korkülönbséggel... Szerintetek?

2014. szept. 20. 03:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehetsz szerelmes, ő is lehet szerelmes, hosszú távon biztosan veszítesz valami nagyot.

Ismeretségi körömben hasonló párkapcsolatok:

1.tanár-diák kapcsolatból házasság, két gyerek, apukának még kb 20 éve van hátra, mire a gyerekek felnőnének, pont el fog patkolni.

2.szinte ugyanez, még kicsit idősebb apuka, még rosszabb esélyekkel, de tény, hogy ők is együtt vannak, gyerek, minden..

3.harmadszorra is tanár-diák kapcsolat, kiderült, hogy az úr azért jön össze tanítványokkal, mert egyrészt kell neki a mindennapi szex (nem bírta ki azt az egy éjszakát, amikor a lánynak egyszer dolga volt...), másrészt meg olyannyira kapuzárási pánikos volt, hogy azt hazudta minden huszonéves csajának, hogy nem képes már gyermeket nemzeni, holott de. Lányzó terhes lett, elvetélt, megcsalatott, idegösszeroppanás, most azt hiszem, alkoholista, csávó továbbra is gyűri a fiatal tanítványokat.

Szerintem egy tízéves korkülönbségből még lazán ki lehet jól jönni, de egy ilyen 25 éves biztos fájdalommal jár előbb vagy utóbb.

És mindig felmerül a kérdés, hogy mit lát valaki egy másik emberben. Ez egy 30 éves és egy 20 éves kapcsolatában is kérdéses, én a magam 27 évével sem tudok értelmesen viszonyulni már 18 évesekhez, mint nőkhöz, mert annyira messze vannak a gondjaik és gondolataik tőlem. Hát akkor mit láthatok én egyikükben, ha összejövünk? És mit láthat benned az 50 éves férfi?

Ezek nehéz kérdések és fájdalmasak, de az őszinte válasz megadja a választ arra a kérdésre is, hogy a nyilvánvalón felül mit nyerhetsz és mit veszíthetsz ebben a kapcsolatban.

2014. szept. 24. 00:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Anyámnál harminc évvel volt idősebb apám. Remek kapcsolatban voltak és a legjobb apa a világon, csak sajnos apám huszonnégy éves koromban meghalt. Azóta nincs semmi boldogságunk.
2018. aug. 21. 05:11
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Miért nincs?
2018. aug. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!