Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki az aki egy csendes, zárkózo...

Ki az aki egy csendes, zárkózott lányt képzel el hosszú távon maga mellé?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy a nagyon visszahúzódó lányok is megtalálják az igazi társukat? Vagy a belevaló határozott lányoknak több esélyük van?
2014. szept. 19. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is elképzelek ilyet, de ebből azért nem lesz semmi, mert az ilyen magunkfajta emberek élnek maguknak visszahúzódóan, és sajnos nem tudnak egymásra találni. Ezt tartom a legnagyobb gondnak ebben a kérdésben.

De ha egymásra is találnának, még akkor sem biztos, hogy fizikailag vonzódnának egymáshoz. Bár akkor legalább a lényeg megtörténne, hogy tudomást szereznek egymásról, és megismerkednek.

Ehhez az egészhez tehát igen nagy szerencse kell, több olyan dolognak is össze kellene jönni, aminek kicsi az esélye.

2014. szept. 19. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha szép is (számomra) az a csendes, zárkózott lány akkor igen. Én is ilyen vagyok..:) 17/f
2014. szept. 19. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:
én mindenképpen :), nem tudnék egy nagyszájú lánnyal együtt lenni
2014. szept. 20. 01:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ilyet keresek, hacsak a csendes, zárkózott lány nem a bunkó, nagyképű fiúkat szereti. Mert ilyet is ismerek...
2014. szept. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!