40éves vagyok, ismerkedem egy 20éves lánnyal és nagyon jól megértésének egymast, vélemény?
Ha ez a pedomaci egy kommentelő akkor nem én vagyok!
A csaj azt mondja a mai fiúk durvák,gorombak és ő romantikus és szeretetre vágyik,és én is ugyanerre
Az a véleményem,hogy vagy összejön vagy nem.
Kortól független ,ez ma már nem nagy újdonság.
Problémák majd jóval később lehetnek, ha az ilyen kapcsolatok eljutnak odáig, majd 10-15 év múlva.
6-os válaszoló, nincs igazad:)
Nincs ilyen pár a környezetedben? Annyira nem tuti biztos a kudarc.
Az is hülyeség,hogy nem találnak korosztályukból maguknak valakit. Ők most épp egymással jól érzik magukat,miért kell mindjárt ezzel a sablonnal jönni?
Gyerektéma...azt honnan tudjuk ki mikor mit akar,ha akar egyáltalán?
Én pl 21 évesen szültem .
Legyenek csak együtt ha úgy jó nekik. Annyira modern világban élünk, már annyi minden elfogadott, hogy néha csak kamillázok én is, egy ilyen kapcsolatban semmi különös nincs .
Te ellenpéldakat láttál, ha igaz egyáltalán, én példákat láttam. Rengeteget...na és olyat ahol huszonéves mindkettő? Ott aztán biztos sose láttál még tönkrement kapcsolatot.
Nekem 10 éve működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!