Srácok, tőletek kérdezte már meg lány, hogy melegek vagytok -e?
Meg nem. De terjesztettek mert beserult a csaj mert nem kellett nekem
.
Kérdező nem biztos,hogy bántásból kérdezte az illető:)
Csak valamiért ezt gondolta.
Vannak sztereotípiák,ami miatt ezt gondolják egyesekről.
Sok meleg férfi van,akiről nem mondanád meg,hogy melegek.
Azért hiszik sokan,hogy kevés meleg van,mert csak az ilyen kicsit vagy jobban lányosabb alkatokat látják,ők feltűnőek,és azt hiszik csak ők melegek.
Pedig vannak lányos heterók is.
De az is lehet,hogy csak barátkozni akart veled és biztos akart benne lenni,hogy te nem akarsz majd többet.
Ami hülyeség,mert nem feltétlen alakul ki vonzalom két ember között még akkor sem,ha azt a nemet szeretik,amelyik a másik.
Én meleg vagyok,de én sem vonzódok minden férfihez.
Meg minden meleghez sem.
Volt már olyan,hogy összeakartak boronálni olyannal,akiről szintén tudták hogy meleg.
Ezek azt hiszik,hogy a melegeknek mindegy,csak legyen valaki:D
Az,hogy valaki kiegyensúlyozott,nincsenek félelemei másokkal szemben,elégedett az életével nem egyenlő azzal,hogy büszke arra,hogy meleg.
Nem arra büszke,arra büszke,hogy úgy éli az életét,ahogy neki jó és nem foglalkozik másokkal:)
Mások szemében ez lehet büszkeségnek tűnik,mert szerintük egy sarokban meghúzódva kellene élni az életet még a heterók büszkélkednek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!