Hol találni kocka csajokat?
Figyelt kérdés
Tudom h neten vannak bőven de a virtuális világon kívül? Járnak valahová bulizni vagy valamilyen féle valós társasági helyen megfordulnak? Olyan érdekelne főleg aki szereti a videó játékokat, sci-fi és fantasy filmeket/sorozatokat, rock, metál zenét stb. Merre bujkálnak az ilyen lányok? :P2014. szept. 18. 19:59
11/19 A kérdező kommentje:
Nem neked szólt csak általánossan írtam amit írtam. Sajnos manapság már ez számít "rendesnek" aki ilyen a többit pedig lenézik...akinek nem inge ne vegye magára tartja a mondás :)
2014. szept. 18. 23:37
12/19 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a kocka csajoknak nem jönnek be a kocka pasik.
13/19 anonim válasza:
Senkinek nem jönnek be a kocka pasik.
14/19 anonim válasza:
utolsó kettő ez tévedés, nekem bejönnek a kocka pasik. Én lány vagyok, szeretem a videó játékokat, sci-fi és fantasy filmeket/sorozatokat, nagyrészt rock és metál zenét hallgatok. Csak nem nagyon járok el sehová, mert nincs kivel, bulizni alkoholizálni nem akarok, rendezvényekre, ilyesmikre elmenni meg egyedül nem az igazi
15/19 anonim válasza:
Te is biztos jobban szeretnél egy pasit, akinek izgalmas élete van, és csak néha kockul, mint egy olyat, aki egész nap a gép előtt ül.
16/19 anonim válasza:
Háát van ilyen is meg olyan is utolsó. Én nem bánom, ha a párom egész nap a gép előtt ül... viszont akkor olyan játékkal játsszon ami engem is érdekel, hogy nézhessem.... Most god of war-t vitte végig, meg a shadow of mordort fogja.. ilyenkor betelepszem az ágyba egy takaróval és popcornnal a kezemben és hangosan drukkolok neki, meg sokszor együtt találjuk ki, hogy hogy kell tovább jutni. Én dragon agezek, tomb raiderezek, wowozok, unchartedezek ... stb stb... ő már nem nagyon szokta nézni... őt valamiért nem érdekli, ha én játszom :) Jah és én is romkocsmába járok, bár az is igaz, hogy negyedévente csak egyszer... egyébként pedig guild találkozók szoktak lenni... és nem.. nem vagyunk büdös kockák... orvosok, tanárok, diplomás művészek vannak közöttünk úgyhogy el lehet felejteni a szobaszínű pattanásos kövér humanoidokat akikre először gondol a magyar átlagember :)
17/19 anonim válasza:
Utolsó: A válaszod olvasva kb. azt hittem, álmodom :D
18/19 anonim válasza:
Hehe :) Kedves tőled. Amúgy érdekes, mert én rengeteg ilyen " kocka csajjal" vagyok körbevéve. Voltam egy guildben amiben szinte csak lányok voltak és nem... nem voltak rondák :D Sőt.... két modell is volt köztük, tényleg szépek voltak és szerettek játszani... ( Az más kérdés, hogy nem tudtak XD )
19/19 anonim válasza:
„bár ahhoz normálisnak kell lenni ITT A LÉNYEG!! :D :D”
Tehát ha nem vagy elég sportos vagy inkább szívesebben pihensz otthon a gép előtt vagy akár nincs elég önbizamad(saját példámat is megemlítsem) akkor már nem számítassz a „normális” embernek. Remek érzés ezt olyanoktól hallani akik 15 évesen minden hétvégén részegen vergődnek egy árokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!