Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is visszautasítanátok egy...

Ti is visszautasítanátok egy srácot ha jófej lenne, de kiderülne róla, hogy csak egy kukásként dolgozik?

Figyelt kérdés
Tudjátok akik hetente viszik a kukákat. Én nem mernék mutatkozni egy ilyennel a barátnőim előtt. Tiszta égő lenne!
2014. szept. 18. 18:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Te sem viszed többre takarítónőnél. De a teszkó pénztáros sem jobb.
2014. szept. 18. 19:16
 22/29 anonim ***** válasza:
48%

sminkesnek tanulsz? egy nap alatt megtanulom amit te tudsz férfi létemre,ne röhögtess már,egy szinten van a két meló tudásban.Nem értem mi bajod?

a sminkes is gáz meló, ha így nézzük.

2014. szept. 18. 19:16
 23/29 anonim ***** válasza:
Hát ilyen ésszel egy mérnök embert nem fogsz találni. :)
2014. szept. 18. 19:19
 24/29 Kristabell válasza:
Semmiképpen:) ez személyfüggő.mindenkinek mások az igényei
2014. szept. 18. 19:20
 25/29 anonim ***** válasza:
csak egy provokalo kerdezo, semmi tobb.
2014. szept. 18. 19:22
 26/29 anonim ***** válasza:
szerintem van rajtuk kesztyű.
2014. szept. 18. 19:22
 27/29 anonim ***** válasza:

Ilyen sráccal nem mutatkoznál?! O.o

A mai világban már becsülendő,ha egy fiatalember iskola után dolgozik és nem a szülei nyakán lóg még mindig!

Uramisten..majd többre viszi,valahol el kell kezdeni.

Én lány vagyok..szakácsnak tanultam..én sem leszek egyből séf a konyhán csak egy mosogató :D

Sőt,még nem is dolgozok konyhán,egyenlőre csak eljárok egy héten 2-szer valamicskét dolgozni,legyen egy kis zsebpénzem,hogy egy új blúzt,vagy hogy discóba mehessek ne anyuék fizessék..

Van mindenkinek két szép keze,amivel meg kell taulni dolgozni,talpra állni és dolgozni.

2014. szept. 18. 19:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Dolgozni nem szégyen, valakinek azt is meg kell csinálni. Szóval nem égő, nem utasítanám vissza.
2014. szept. 18. 19:53
 29/29 brokenbone válasza:
csak mondom te zseni, hogy egy kukás több mint 200 ezer forintot visz haza havonta.most is igénytelen? :)
2014. nov. 23. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!