Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is visszautasítanátok egy...

Ti is visszautasítanátok egy srácot ha jófej lenne, de kiderülne róla, hogy csak egy kukásként dolgozik?

Figyelt kérdés
Tudjátok akik hetente viszik a kukákat. Én nem mernék mutatkozni egy ilyennel a barátnőim előtt. Tiszta égő lenne!
2014. szept. 18. 18:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu kérdés. Bár valóban létezik ennyire felszínes, sekélyes nő, ez így túl provokatív. Ha kedveled őt, ha beleszeretsz mint ember, akkor ki a hóhért érdekel, mivel lehet villogni vagy "égni" a barátnőid előtt?
2014. szept. 18. 19:02
 12/29 anonim ***** válasza:
94%
A sminkes aztán tényleg borzasztó nagy intellektualitast igénylő munka..annyira nagy hogy kezet mosni se tanultal meg.
2014. szept. 18. 19:03
 13/29 anonim ***** válasza:
De szuper! Sminkesnek tanulsz! .huu.. Hat ahoz se kell nagy esz.. Es kb minden 5. lany sminkes akar lenni.. -.-
 14/29 anonim ***** válasza:

sminkes annyi van, mint égen a csillag :D

ha a pénzre mész hidd el egy kukás többet kap, mint egy szerződéses katona :D

15/29 A kérdező kommentje:
Ne itt vezessétek le a csajozással kapcsolatos sikertelenségeiteket!! A kérdésemre válaszoljatok, igen vagy nem
2014. szept. 18. 19:04
 16/29 anonim ***** válasza:
A kukasok kesztyuben dolgoznak.. te meg olyan nagyra tartod a sminkes melod, keress egs kigyurt agyatln pasit magadnak, aki hasonlo ertekrenddel rendelkezik. Nincs tobb kerdesem, remelem a srac rajon milyen felszines ribizli vagy.
2014. szept. 18. 19:06
 17/29 anonim ***** válasza:
Én a "szintemhez" közeli párt keresek mindig.Ez neked is sikerült szóval miért ne.
2014. szept. 18. 19:06
 18/29 A kérdező kommentje:
Nincs sminkes melóm, még csak tanulok annak. Kigyúrt agyatlan pasi meg ugyanúgy nem kell, ahogy egy kukás se. De azt sejtem a válaszaitokból, hogy mind fiúk vagytok.
2014. szept. 18. 19:08
 19/29 anonim ***** válasza:

Ekkora problémát..xd

Ha látnád õket..

Figyu van munkaruha,kesztyűt adnak,meg mindent,a szemetet nemkell megfogniuk.csak egy műanyagot amit a gépre akasztanak.

Ha megsimogatsz egy kutyát,macskát azis veszélyes lehet,.

2,5Millio kőzmunkásvan..

Azokhoz képest normális álandó munkája van.

Nekik ha esik hafuj dolgoznikell.

A munka nemszégyen!

2014. szept. 18. 19:11
 20/29 A kérdező kommentje:
Hát nem is szégyen a munka de megválogatom kikkel jövök össze :) A kukásokat meghagyom másoknak
2014. szept. 18. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!