Szerintetek abból lehet egy komoly kapcsolat, ha kiszemeltem egy elvált anya?
Új munkahelyre kerültem néhány hónapja, ahol megismerkedtem egy nagyon szép és kedves nővel, akivel úgy érzem, hogy napról napra közelebb kerülünk egymáshoz (amúgy még semmi nem történt köztünk a beszélgetésen kívül).
Ahogy észrevettem, ő is egyre jobban kedvel engem.
Úgy látom, hogy nagyon egy hullámhosszra kerültünk, ezért elhívtam moziba és vacsorázni néhány nap múlva, igent mondott.
A bökkenő az a dologban, hogy még technikailag házas, bár már másfél éve külön élnek a férjével, és van egy ovis kislánya.
Nálatok ez mennyire lenne akadály egy kapcsolatban?
Úgy érzem kezdek szerelmes lenni...
Én egy hasonló kapcsolatba azért nem vágtam bele pont 3 éve ilyenkor, mert zavart, hogy más gyermekét (is) kellene nevelnem.
Amúgy őrülten kívántam a nőt (és itt most nem csak a szexre gondolok, hanem egy igazi lelki társ is volt), de végül meggondoltam magam.
Azóta nem találtam hozzá hasonlót eddig, de 30 évesen bizakodó vagyok.
Amúgy nem befolyásolni akarlak, ez a te döntésed, én csak leírtam a saját történetemet.
4-es vagyok újra, gondolom akkor neked még nincs saját gyermeked, és nem is voltál házas.
Amúgy nagy a korkülönbség köztetek? Az később akadály lehet.
4-es
nincs még gyermekem és nem voltam még házas
a korkülönbség nem probléma, 2 évvel idősebb nálam, mindketten a harmincas éveink elején járunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!