Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Helyes dolog "több vasat...

Helyes dolog "több vasat tartani a tűzben"?

Figyelt kérdés

Természetesen, ha összejön az egyik, akkor nem csalom meg, de a többivel is tartanám a kapcsolatot.

19F

2014. szept. 16. 23:03
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az vagyok. Ezt érzem én is, de mit tehetnék? Ettől még érdekelnek a lányok, mint minden egészséges srácot.
2014. szept. 16. 23:25
 12/23 A kérdező kommentje:

Igen, erre gondolok.

2014. szept. 16. 23:26
 13/23 anonim ***** válasza:
39%
taktikus,kifizetődhet
2014. szept. 16. 23:28
 14/23 anonim ***** válasza:
Csináld csak, miért ne lehetne? Társadalmi normák... Az egyiket ha szereted, még akkor is a többivel lehet csak szexelni.
2014. szept. 16. 23:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Gondold el azt, hogy itt nem nőkről van szó, hanem a haverjaidról, akik átbasznak, vagy éppen egy árusról, aki szar terméket ad el. Ugye hogy egyből másabb? Nem dicsőség embereket átk"rni, még ha nőkről van szó, akkor sem.
2014. szept. 17. 00:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy milyen szintűnek tervezed a kapcsolattartást.
2014. szept. 17. 00:10
 17/23 A kérdező kommentje:

Rendben van. Viszont lenne egy utolsó kérdésem, ami választ is ad az utolsónak.:

Ha abban benne vagyok, hogy nem flörtölök a többi lánnyal ,hanem csak közeli barátságot ápolok velük, akkor is helytelen?

Tehát ez esetben elvetem a "tűzben tartást", de nem szeretnék elszakadni tőlük.

2014. szept. 17. 00:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Az oké. Addig bármi oké, ameddig az egyik nem úgy tudja, vagy nem jogosan nem gondolja úgy, hogy komolyabbak a szándékaid, mint szex. Addig bárkivel bármi belefér. Ha már komoly, akkor viszont maximum barátság és enyhe flört.
2014. szept. 17. 01:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Aztán ha fordítva megkapod majd az "igazitól" ezt akkor majd minden nő rib@anc lesz, és panaszkodsz vodkával a kezedben a barátaidnak.
2014. szept. 17. 09:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Persze ha nem megcsalod mással, hanem azzal csak baráti viszonyban vagy azért nem szólhat egy rossz szót sem
2014. szept. 17. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!