Egyszer beszéltünk facebookon azóta nem is köszöntünk egymásnak. Szeretnék ismét nyitni felé. Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akinek kb. egy évvel ezelőtt írtam facebook-on. (Tudom szar bátortalan módszer) Visszaírt, tök jót beszéltünk, majd másnap nem is nézte meg amit írtam neki. Azóta többször találkozok szembe vele és mindig elkapja a fejét annyira, hogy még köszönni is nehéz lenne neki. Látszik, hogy inkább azért nem néz felém mert kínos neki, zavarban van. Viszont nekem azóta amióta beszéltünk a lány csak őt jelenti. Szerintetek mit szólna hozzá, ha odaállnék elé és elmondanám neki h sajnálom amiért nem tudtunk beszélni és nem mentem oda hozzá megbeszélni a dolgokat viszont még mindig nagyon érdekel ő maga és nagyon szeretném megismerni? Érdemes így ezzel foglalkozni vagy felejtsem el? 18/F2014. szept. 16. 21:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem igy ez kicsit ilyesztő
Próbálj megint chat elni ha cikinek érzed tesszem azt küldj neki egy zenét és ird azt hogy boccs félre ment vagy valami nyàlas körüzit
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem ez még cikibb és szánalmasabb mintha őszintén elmondanám neki személyesen amit gondolok. Legalább ott ő is önmagát fogja adni.
2014. szept. 16. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!