Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyszer beszéltünk facebookon...

Egyszer beszéltünk facebookon azóta nem is köszöntünk egymásnak. Szeretnék ismét nyitni felé. Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akinek kb. egy évvel ezelőtt írtam facebook-on. (Tudom szar bátortalan módszer) Visszaírt, tök jót beszéltünk, majd másnap nem is nézte meg amit írtam neki. Azóta többször találkozok szembe vele és mindig elkapja a fejét annyira, hogy még köszönni is nehéz lenne neki. Látszik, hogy inkább azért nem néz felém mert kínos neki, zavarban van. Viszont nekem azóta amióta beszéltünk a lány csak őt jelenti. Szerintetek mit szólna hozzá, ha odaállnék elé és elmondanám neki h sajnálom amiért nem tudtunk beszélni és nem mentem oda hozzá megbeszélni a dolgokat viszont még mindig nagyon érdekel ő maga és nagyon szeretném megismerni? Érdemes így ezzel foglalkozni vagy felejtsem el? 18/F

2014. szept. 16. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem igy ez kicsit ilyesztő

Próbálj megint chat elni ha cikinek érzed tesszem azt küldj neki egy zenét és ird azt hogy boccs félre ment vagy valami nyàlas körüzit

2014. szept. 16. 21:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem ez még cikibb és szánalmasabb mintha őszintén elmondanám neki személyesen amit gondolok. Legalább ott ő is önmagát fogja adni.
2014. szept. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!