Elmetem a srac melett aki tetszik es megszolitot a nevemen es megkerdezte hogy hogy vagyok. Jelent valamit?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 11:21
1/9 anonim válasza:
persze családot akar alapítani, és feleségül akar venni, aztán gyerekeket szeretne.
2/9 A kérdező kommentje:
bunko :)
2014. szept. 16. 11:24
3/9 A kérdező kommentje:
egy helyen dolgozunk de nem nagyon szoktunk beszelgetni es mikor elmentem melett megszolitott. de szoktuk egymas nezni meg mosolygunk egymasra. azert kerdezem hogy jelent e valamit?
2014. szept. 16. 11:28
4/9 supra01 válasza:
Persze, bejössz neki! Máskor te is köszönj, kérdezd meg, hogy hogy van, és menj el vele sétálni, randizni! De siess, mert talál mást, ha húzod az időt!
5/9 A kérdező kommentje:
de kicsit fura. van aamikor kedvesen mosolyog es volt olyan mintha lenezett volna . ezert nem tudom hogy tetszek e neki vagy sem?
2014. szept. 16. 11:33
6/9 anonim válasza:
Mond neki ,hogy szeretnéd megismerni közelebbről is,menjetek el kettesben valahová.Ha akar tőled valamit akkor úgyis igent mond.
7/9 anonim válasza:
beszélgess vele és megtudod.
csak ne írj neki üzenetet, mert kiábrándulhat belőled a helyesírásod miatt.
8/9 A kérdező kommentje:
bocsi a helyes irasomert csak mar nem nagyon tudok magyarul irni
2014. szept. 16. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!