Nekem tetszik egy lány az osztályból. Ez szerintetek így jó lenne? (lent)
Figyelt kérdés
Minden évben 2x tartunk osztálybulit és azon szoktunk üvegezni. És ha megkérném a haveromat, hogyha én merek akkor mondja azt nekem h pusziljam meg a csajt? Hülyeség?2014. szept. 15. 18:35
1/10 anonim válasza:
Dehogyis. Már csomó ismerősömnek bejött
2/10 anonim válasza:
Na lattod milyen jo otleteket talalsz ki! Sok sikert! :)
Egyebkent hany evesek vagytok?
3/10 anonim válasza:
Miert nem irsz ra facen, es kezdtek el dumalni kettesben. Aztan ha minden jol megy elhivnad valahova kettesben.
4/10 anonim válasza:
én a helyedbe inkább a szájába adnám a kukim.
5/10 anonim válasza:
Nem:D van lehetőséged hozzáérni és megpuszilni:3
ez aranyos, csak a csaj nem fogja levenni, hogy mi van, azt hiszi h sima feladat
6/10 anonim válasza:
SOHA NE JÖJJ ÖSSZE OSZTÁLYTÁRSAKKAL.SOHA.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 16 évesek vagyunk mind a ketten...miért ne jöjjok össze vele?
2014. szept. 15. 18:42
8/10 anonim válasza:
Mert ha történnek intim dolgok és egyebek...és szakitotok, akkor évekig latod meg őt es folyton ott van o is es hidd el, szörnyű érzés.
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi 17 évesek vagyunk mellényomtam0
...telóról írtam (azért csak most javítottam ki, mert most néztem meg a kérdésemet)
2014. szept. 26. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!