Lányok, küzdenétek egy olyan pasiért, aki kicsit szomorú egy másik lány miatt?
Figyelt kérdés
Ugye mi pasik ha magunk alatt vagyunk egy csalódástól, nem biztos, hogy nagyon nyomulunk másokra egy darabig. Tehát reménykedünk a csodában, "most nem kell más nő", minden más nőben csak őt keresem... ilyenek. Persze, tudjuk, hogy nem változhatnak meg a dolgok, mert pl az a hölgy 2x is elküldött, mig másnak igent mondott.
Elképzelhető, hogy ha egy ilyen pasival találkoztok, és amúgy bejön, kicsit küzdötök érte, megmutatjátok, hogy "én jobb nő vagyok"?
Forditott esetben igen, volt már nekem ilyen. Egy lány össze volt törve jó darabig, mert másik lány miatt dobták. Mondták nekem, hogy nem érdemes, lehetetlen kategória stb. de én én eldöntöttem, hogy őérte kűzdök, várok, türelmes leszek
2014. szept. 15. 22:16
11/11 anonim válasza:
A türelemre szükség van egy kapcsolatban, mindkét fél részéről. Azt viszont sosem vártam el senkitől, hogy kerülgessen ami másra gondolok. Ha neked ezt jelenti a türelem nagyon el vagy tájolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!