Egy 23 éves magányos srác ismerkedne ugyancsak magányos lányokkal, valaki?
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 09:53
1/10 anonim válasza:
Esélyed sincs, a lányok irtóznak a magányos srácoktól. Tapasztalatból írom...
2/10 A kérdező kommentje:
Félig meddig igazad van mein freund. De te a tini ribikre gondolsz, én már kinőttem ezt. Én nem fogom a jellemem megváltoztatni egy lány miatt sem, nincsen sok baráton, nem szeretek beszélni, ilyen vagyok. A mai lányok nagy többségének persze olyan fiu kell, de magvan a hátul ütője, nincsen felellőség tudatukk, nem komolyak, nem család centrikusank nem férfiak, és ezt a komolyabb lányok tudják is, én nekem pont olyan lány kell. Lehet hogy bénán hangzik hogy a belső értékek.... De majd mindenki rájön hogy tényleg, mert lehet gyönyörű barátnőd ha meg megszólal inkább néma lenne, meg nem érted meg vele magad.Ez van ha lesz ilyen lány aki komoly az jó lenne ha nem akkor igy jártam, nem köpöm magam szembe, nem fogok aljasodni be állni a birka sorba mert a tini ribiknél ez a divat az olyan fiucska, szerintem te is gondolod aki kicsit is komolyan gondolkodik.
2014. szept. 15. 10:42
3/10 anonim válasza:
Magányos =szerencsétlen
Lehet 16 vagy 25 éves egyaránt így gondolják.
4/10 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy fiam, attol magányos az életben nagyon jól elboldogul, pont forditva nem igaz.
2014. szept. 15. 11:26
5/10 A kérdező kommentje:
Sőt inkább én szoktam nevetni azokon a jelképes vagányokon akik adják magukat meg beállitanak magukról egy képet, de valójában csak szánalmasak és az éltben egy nagy 0 lesz hidd el nekem. Tapasztalat.
2014. szept. 15. 11:29
6/10 A kérdező kommentje:
Az élet a nagy próba , és a maganyos farkas megmarad , a birka csorda lefogy és elhordják, tanuld meg, egy pszichológus mondta az egyéniségemről.
2014. szept. 15. 11:36
7/10 anonim válasza:
A majmok csoportban mennek,az oroszlán egyedül vadászik :)
8/10 A kérdező kommentje:
naah végre egy IQ- val rendelkező
2014. szept. 15. 14:22
9/10 anonim válasza:
Magányos srácokról hallok elég gyakran, ellenben magányos lányokról még soha nem hallottam... Még egy csúnya lány is talál pasit!
10/10 anonim válasza:
Sok a magányos ember, csak kevesen ismerik be ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!