Fiúk, van olyan aki egy ilyen lányt is tudna szeretni?
Külsőre átlagos (bár ez relatív).
Belsőre pedig valamivel "másabb" mint más lányok.
Szóval ha lány jól tanulna. Nem lenne valami népszerű és ugyan kevés barátja van de azok igaziak. Nem cigizne nem inna nem drogozna nem a buliból állna az élete. Akinek nem az ivás meg a hasonlók a szórakozás hanem pl. sétál egyet a barátaival. Akinek fontos a suli a tanulás a jövő. Aki itthon mindenben próbál segíteni. Férfi munkát is elvégez. Ha kell főz mos vasal takarít de akár vigyáz a a sokkal fiatalabb testvérére tanítgatja. De ha kell fát vág szekrényt hurcol biciklit szerel.
Akinek nem az a lényeg hogy minden nap jól nézzen ki és ki legyen festve a körme. Normálisan öltözködik (pl. farmer, blúz, pulcsi, sport cipő) tehát nem melegítőben de nem is ez a fontos számára. És nem vasalja vagy göndöríti órákig a haját nem ken magára 3 tonna vakolatot. Nyilván megfésülködik meg rendezett és ápolt a megjelenése csak nem cifrázza a dolgokat.
Szeret gondoskoddni a szeretteiről. Reggelit és vacsorát készít stb.
Szóval értitek mire gondolok. Nem sorolok több jellemzőt. :D
Tehát tudna valaki szeretni egy ilyen lányt? Még ha nem is szép? És nem is különleges?
Elsősorban a 15-18 éves fiúk válaszára vagyok kíváncsi koromból adódóan, de érdekel mindenki véleménye. :)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ja értem. :)
Hát a lényeg hogy szeretik egymást anyukáddal. Öcséd nem rá ütött, de így akkor ő már segít nekik. :)
Ha emellett van benned nőiesség, akkor igen, mert a személyiséged rendben van. :)
Csaj sajnos kevés az ilyen lány.
Igen, és tetszik a leírtak minden részlete. Örülök, hogy vagy.
p.
Amit leírtál, sokaknak pont ilyen az álomnő.
A szépségről meg ne nyilatkozzunk, egyrészt minden igazán szép lány átlagosnak vagy rondának gondolja magát, másrészt meg a szépség szubjektív dolog. Nem lehet egyértelműen eldönteni senkiről, hogy szép vagy sem.
Viszont a stílusod nagyon rideg, ami nem jön be.
Azt hogy nem vagyok szép tudom. És ez nem hiszti. Tudom és pont.
Azért köszönöm, hogy így gondoljátok és válaszoltatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!