Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, van olyan aki egy ilyen...

Fiúk, van olyan aki egy ilyen lányt is tudna szeretni?

Figyelt kérdés

Külsőre átlagos (bár ez relatív).

Belsőre pedig valamivel "másabb" mint más lányok.

Szóval ha lány jól tanulna. Nem lenne valami népszerű és ugyan kevés barátja van de azok igaziak. Nem cigizne nem inna nem drogozna nem a buliból állna az élete. Akinek nem az ivás meg a hasonlók a szórakozás hanem pl. sétál egyet a barátaival. Akinek fontos a suli a tanulás a jövő. Aki itthon mindenben próbál segíteni. Férfi munkát is elvégez. Ha kell főz mos vasal takarít de akár vigyáz a a sokkal fiatalabb testvérére tanítgatja. De ha kell fát vág szekrényt hurcol biciklit szerel.

Akinek nem az a lényeg hogy minden nap jól nézzen ki és ki legyen festve a körme. Normálisan öltözködik (pl. farmer, blúz, pulcsi, sport cipő) tehát nem melegítőben de nem is ez a fontos számára. És nem vasalja vagy göndöríti órákig a haját nem ken magára 3 tonna vakolatot. Nyilván megfésülködik meg rendezett és ápolt a megjelenése csak nem cifrázza a dolgokat.

Szeret gondoskoddni a szeretteiről. Reggelit és vacsorát készít stb.

Szóval értitek mire gondolok. Nem sorolok több jellemzőt. :D

Tehát tudna valaki szeretni egy ilyen lányt? Még ha nem is szép? És nem is különleges?

Elsősorban a 15-18 éves fiúk válaszára vagyok kíváncsi koromból adódóan, de érdekel mindenki véleménye. :)

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 14. 23:28
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Sajnálom de képet nem szívesen küldenék idegeneknek.

Főleg hogy nem is nagyon van rólam.

2014. szept. 14. 23:39
 12/40 A kérdező kommentje:

És köszönöm szépen hogy válaszoltatok. :)

De ha valakinek van még véleménye szívesen fogadom legyen akár negatív is.

2014. szept. 14. 23:42
 13/40 Vad-Ász ***** válasza:

én igen.

tudnák szeretni egy ilyen lányt.

ha gondolod irhatsz

17/F

2014. szept. 14. 23:43
 14/40 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy. Naná hogy lehet szeretni egy ilyen lányt, ez nem is kérdés :) Te épp attól vagy különleges ami vagy.
2014. szept. 14. 23:45
 15/40 anonim ***** válasza:
igen, lehet szeretni, bár sztem egy kicsit még egyszerű is.Ha valaki sminkel pl kisminkelve is lehet fát vágni vagy ilyenek.Topánkába is lehet sétálni.Ezt csak azért írtam mert Ezek a dolgok nem csak pláza cicáknak valók hanem nőknek.De persze ha nem szereted akkor nem vagy ettől kevesebb. PL:én topánkába járok sétálni, smikkel és igen vágtam fát kisminkelve télen meg átrendeztem a szobám és szereltem biciklit (nem volt egy nagy was is das).Tehát végül is nem elítélendő és elfogadható ha nem szereted az ilyen dolgokat.
2014. szept. 14. 23:45
 16/40 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok
2014. szept. 14. 23:47
 17/40 A kérdező kommentje:
Igen hát magamon szeretem az egyszerűséget. :D
2014. szept. 14. 23:49
 18/40 anonim ***** válasza:

"Szeret gondoskoddni a szeretteiről. Reggelit és vacsorát készít stb. "

Ezzel meggyőztél:P

2014. szept. 14. 23:54
 19/40 anonim válasza:
Esetleg a facebookodat belinkeled privátban? Utána bejelöllek.
2014. szept. 14. 23:55
 20/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2014. szept. 14. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!