Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, zavaró a számotokra ha...

Fiúk, zavaró a számotokra ha egy lány 'zseni'?

Figyelt kérdés
Mármint művész-zseni (nem ronyrázó'hipster'). Magas intelligencia, határoztt egyéniség, (nagyon) egyedi stílus, 'feketehumor'. Kicsit földtől elrugaszkodott, de nagyon is tisztában van a világgal, csak nem hajlandó róla tudomást venni. Tisztázás végett az egyik ismerősömről beszélek! Ja, és nem csúnya, sőt a magamódján szép.

2014. szept. 14. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha tényleg zseni, akkor nem átlagos. Emellett magas intelligencia nálam nagy előny. :)
2014. szept. 15. 06:58
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
Én örülnék egy okos lánynak csak az a bökkenő hogy annyira szar az életem hogy még a butáknak sem kellek.
2014. okt. 13. 02:17
 13/15 csana111 válasza:
Nekem is az a véleményem mint az első válaszadónak csak nekem az tetszik ha egy lány zseni
2014. okt. 29. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
nem, vonzó
2014. okt. 29. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Nemtudom, hogy viszonyulnék hozzá. Én is fura vagyok. Jó lenne az mindkettőnknek ha mindketten furák lennénk? Én még magam se szoktam meg. Zavar az emberek társasága, ők mégis keresik az enyém. Mondjuk az menő lenne ha a barátnőmmel beszélgethetnék el olyan dolgokról amikről eddig csak magamban tudtam foglalkozni. Én is mondhatni művész vagyok, de kifejezetten nem az a határozott fajta. Szóval fura lenne xD nem is tudom.

Azt hogy érted hogy nem hajlandó tudomást venni róla? Nálam ez olyan, hogy pörögnek a másodpercek, napok, és úgy tűnik mintha el lennél veszve. Mármint nem lenne esélyed magadhoz ragadni az életet, és ezért inkább eltereled valamivel a figyelmed.

Zavaró biztos nem lenne, ha nem próbálná meg bebizonyítani, hogy okosabb nálam és mindent jobban tud :)(17F)

2014. okt. 29. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!