Fiúk, zavaró a számotokra ha egy lány 'zseni'?
Nemtudom, hogy viszonyulnék hozzá. Én is fura vagyok. Jó lenne az mindkettőnknek ha mindketten furák lennénk? Én még magam se szoktam meg. Zavar az emberek társasága, ők mégis keresik az enyém. Mondjuk az menő lenne ha a barátnőmmel beszélgethetnék el olyan dolgokról amikről eddig csak magamban tudtam foglalkozni. Én is mondhatni művész vagyok, de kifejezetten nem az a határozott fajta. Szóval fura lenne xD nem is tudom.
Azt hogy érted hogy nem hajlandó tudomást venni róla? Nálam ez olyan, hogy pörögnek a másodpercek, napok, és úgy tűnik mintha el lennél veszve. Mármint nem lenne esélyed magadhoz ragadni az életet, és ezért inkább eltereled valamivel a figyelmed.
Zavaró biztos nem lenne, ha nem próbálná meg bebizonyítani, hogy okosabb nálam és mindent jobban tud :)(17F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!