Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme "normális" pasinak elmenni a "hóditás éjszakájára"?

Figyelt kérdés
Lesz pénteken ilyen hóditás éjszakája a play club-ban. Magamról annyit, hogy sosem voltam egyéjszakás kalandokat kereső pasi, és talán picivel 20 fölött is járok. Van esély, hogy kifogok ilyen helyen normális lányt? Vagy CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG ribik járnak ide?
2014. szept. 14. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csak ribik járnak oda. Én is megyek, a barátnőimmel. Nem kifejezetten pasi szerzés szempontjából, de mindig nyitottak vagyunk.
2014. szept. 14. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
persze, biztos vannak normális lányok, bulizol egy jót, ismerkedsz lányokkal, aztán ennyi is, nem biztos, hogy ott fogsz egyből megnősülni
2014. szept. 14. 21:42
 3/5 anonim válasza:
En is megyek a baratnommel:) Magamat sem mondanam ribinek (fuggetlenul attol hogy ilyen bulikba azert mereszen oltozom fel), a baratnomet meg plane nem. Szoval szerintem van ertelme:)
2014. szept. 14. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
és hány évesek azok, akik ide beirtak? :)
2014. szept. 14. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 15 körül vannak..:D
2014. szept. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!