Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy nő folyton beszólogat...

Egy nő folyton beszólogat ismerkedés alatt, majd visszavágok, ő fogja magát és bepasizik. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedek egy 24 éves, egyetemet végzett nővel. Úgy hallottam róla korábban is, hogy nagyon nehéz természetű, mindig kötekedik, folyton beszólogat, kritizál mindenkit, és sajnos a megismerkedésünk után már beleértve engem is. Az egyik engem érintő kritikájára viccesen, frappánsan reagáltam (semmi durvát nem szóltam be neki), erre felhúzta az orrát, megsértődött, elment a barátnőivel, jól lehordott nekik engem, hogy egy tapló paraszt vagyok, meg különben is, mit képzelek én magamról, hogy csakúgy szemétkedek vele... holott ő hetek óta ezt csinálja velem, de ez ugyebár szerinte mellékes, hiszen ő megteheti. Fogta magát, elment bulizni, és a buliban máris kavart valakivel. Szarul esett. Ma este már újra keresett, de nem olvastam még el az üzenetét. Gyomromba adta az ideget rendesen. Szerintetek?
2014. szept. 13. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ribi riadó!
2014. szept. 13. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
jó hülye vagy, hogy eddig tűrted
2014. szept. 13. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Papucs vagy?
2014. szept. 13. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Mit szarozol?

Papucs vagy?

2014. szept. 13. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
És? Nem a barátnőd...
2014. szept. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!