Fiúk - Lányok! Tanács?
Figyelt kérdés
Mivel nincs ismeretlenek pont com így érdekelne ti melyik oldalakon ismerkedtek. Tehát hol jártok még. Vagy helyette.
(Választ köszi. A trollok pirosat, a normálisak zöld pacsit kapnak)
2014. szept. 13. 18:17
2/4 anonim válasza:
interpals.net - én itt szoktam beszélgetni/ismerkedni (nem csak magyarokkal) :D azért jó, mert talán nincs annyi fake és szexre éhező ember, mint egy tárkeresőn ;) :DD
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi eddig! Ment a zöld.:)
2014. szept. 13. 18:24
4/4 anonim válasza:
Én a chatroulettesites.com oldalon ismerkedtem meg egy nagyon aranyos sráccal. Bár csak egyszer próbáltam és nem konkrétan ismerkedés céljából mentem, hanem angolt gyakorolni...Viszont készülj fel hogy bizonyos napszakokban sok a magamutogató pasas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!