Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megharagudnátok, ha egy jó...

Ti megharagudnátok, ha egy jó ismerősötök/barátotok nem köszöntene fel benneteket születésnapotok alkalmából? Vagy mit szólnátok hozzá? Őszintén.

Figyelt kérdés

2014. szept. 12. 18:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
18 Légy vele udvarias, kérdezd meg, hogy hogy telik a napja, és mikor magáról befejezi a szöveget, gyorsan köszönj el, hogy sietsz, kívánj minden jót és szépet, és lépj. Igy betartod az udvariassági formulát és lerázod magadról azt aki nem a te utadra való.
2014. szept. 12. 18:56
 22/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van és már nem foglalkozom vele. Nem csak amiatt, mert nem írt, gondolt rám, hanem mással is rászolgált erre. Csak azt nem akarom, hogy észrevegye, rosszul esik nekem ez... Egyébként köszönöm.
2014. szept. 12. 19:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha senki sem tudná mikor van a születésnapom.
2014. szept. 12. 19:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Én nem tartok semmilyen ünnepet, se magamnak, se másnak így szülinapi köszöntés is kizárva. Na? Mondjuk ezt a barátaim tudják, szóval nincs belőle gond. :P
2014. szept. 12. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!