Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megharagudnátok, ha egy jó...

Ti megharagudnátok, ha egy jó ismerősötök/barátotok nem köszöntene fel benneteket születésnapotok alkalmából? Vagy mit szólnátok hozzá? Őszintén.

Figyelt kérdés

2014. szept. 12. 18:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Én sem ünnepeltem és magamat sem ünnepeltetni szeretném.

Ha névnapja volt, írtam neki, szülinapjára dettó, mert szerintem természetes. Ez nem elvárás tőlem, nálam ez alap...

2014. szept. 12. 18:29
 12/24 anonim ***** válasza:

Velem szülinapomon anyam azert veszekedet hogy menjek be dolgozni :/

Akkor valamiert olyan rosszul esett hogy komolyan elgondolkoztam azon hogy otthagyok mindenkit

18f

2014. szept. 12. 18:36
 13/24 anonim ***** válasza:
Semmit nem szólnék, de egyértelműen tudnám, hogy az adott embernek a személyem nem fontos, így én is a illetőt a megfelelő kategóriába teszem az én listámon.Azonnal.
2014. szept. 12. 18:38
 14/24 anonim ***** válasza:

11 *Én sem ünnepeltem és magamat sem ünnepeltetni szeretném.

Én se,sőt a mostani szülinapi buliktól egyenesen irtózóm annyira mű, de egy szolod két mondatos emberi gesztus az, és nem kerül semmibe, hogy két pillanatra tudatod a másik emberrel, hogy eszedbe jutott.Gondoltál rá, örömmel, ott bent mélyen.

2014. szept. 12. 18:41
 15/24 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy míg egyesek megsértődnének, mások le sem sz*rnák. Hát, én az első kategóriába tartozom. Mutassam ki, hogy neheztelek rá? Vagy nem foglalkozzak vele? Bár lehet nem menne, nem szeretem játszani a hülyét, nem is szoktam...
2014. szept. 12. 18:42
 16/24 A kérdező kommentje:
De majd jön egy jó kifogással, hogy nem vettem észre, elfelejtettem stb... Én meg tudom, hogy kb. kamuzik és nehezen tudom majd megállni, hogy ne hurrogjam le, amiért a szemembe hazudik.
2014. szept. 12. 18:44
 17/24 anonim ***** válasza:
15 Felesleges. Egyszerűen minden sértődés nélkül szépen félre teszed az adott illetőt egy idegen ismeretség kategóriájába.
2014. szept. 12. 18:45
 18/24 A kérdező kommentje:
Jó, de ha odajön hozzám az utcán? Mert odaszokott jönni... Elég kellemetlen találkozás lenne.
2014. szept. 12. 18:50
 19/24 anonim ***** válasza:

16 ezt mind megspórólod magadnak, ezeket az érzéseket, ha hallgatsz a békés szóra amit irtam.Lépj tovább annyi ember örül ha törődhet, gondolhat emberekre, és törődnek vele. Miért vesztegeted az idődet olyanra aki nem érdemes arra?

Pont tegnap voltam egy pedikürösnél, kaptam egx kis kártyát, ami rajta volt, hogy köszöni a hűségemet,és mennyire megszeretett mert hogy évek óta hozzá járok, és tényleg azon túl, hogy dolgozik rajtam, elég tartalmas időket töltünk együtt. Rengeteget beszélgettünk már, volt filózófia és sok más is.

Tudod mennyire jól esett? Majd nem elsirtam magam az örömtől.Pedig semmi extrát nem tettem, maximum mindig pontos voltam, és próbáltam neki vidámságot adni.

2014. szept. 12. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Szóval azokra az emberekre figyelj aki érdemesek rá, ilyenekkel vedd magad körül és n az érdekemberekkel.

Az érdekemberek elfelejtik a születésnapját az általa nem pénzt hozó egyednek.

2014. szept. 12. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!