Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a csúnyább...

Miért van az, hogy a csúnyább lányokkal jobban el lehet beszélgetni, meg "jobb arcok"?

Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én szépnek tartom magam (bár van bennem kivetnivaló, de nem vagyok se kövér, de nem csúnya az arcom), még is nyitott vagyok, és úgy érzem, hogy jókat lehet velem beszélgetni. Sok fiú barátom van, egyik se azért beszélget velem, hogy megfektessen, sokuknak barátnője van, mégis szinte legjobb barátok vagyunk.

Azért ne általánosítsunk.

2014. szept. 12. 16:40
 12/12 anonim ***** válasza:

#11:

Senki sem beszélt megfektetésről, itt a kapcsolatok (emberi kapcsolatok) kialakításáról volt szó. Sosem értettem, hogy egy topmodell alkatú, formás lány miért nem tud tökátlagos hapsikkal ismerkedni, vagy csak simán dumálgatni. Mindeközben egy jóvágású macsó szívesen flörtölget kevésbé jó külsővel rendelkező lányokkal is.

Amíg egy férfi ezáltal alakítgatja a kapcsolati hálóit, addig egy topmodell bombanő csakis a tökéletes külsejű kanokkal tartja a kapcsolatot, akikről tud pletykálni a barátnőinek, hogy az ő haverjai, barátai jobbnál jobb pasik.

A szép nők felfogása undorító!

2014. szept. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!