Tetszik egy csaj a gimiben, hogyan menjek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Párhuzamos osztályba jár, de soha nincs közös óránk, néha látom a folyosón de azt se gyakran. Még nem beszéltem vele, teljesen ismeretlen vagyok neki. Legtöbbször ha látom, a barátnőivel van :/ Ráadásul visszafogott is vagyok, még nem volt barátnőm. Segítenétek? 15/F2014. szept. 11. 17:48
1/6 anonim válasza:
nekem is tetszik egy csaj most amúgy
oda kéne menni hozzá
2/6 anonim válasza:
vigyünk oda, vagy mi?
legyél már férfi, szólítsd meg "szia, nem zavarlak? ...."
3/6 anonim válasza:
Hiába szólítod meg, lefog rázni.Saját példámból mondom.Ha előtte nem nyalizol neki, akkor leráz.
4/6 anonim válasza:
Próbállj meg szemezni vele és próbáld meg lekapni akkor, mikor nincsennek ott a barátnői. Vagy menj oda hozzá, hogy szia, te az xy osztályba jársz? És elkezdesz vele beszélgetni. Ha szemezel vele, akkor csak el kell hívnod valahova. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos még nincs tapasztalatom, ezért kérdeztem 2-es. 3-asnak meg, mivan ha nem? Vannak normális csajok... A 4-esnek meg köszönöm, de nem is vesz észre, úgyhogy szemezni sem tudok nagyon vele...
2014. szept. 11. 18:29
6/6 anonim válasza:
Tudod, próba szerencse!
Ha normálisnak tűnik a csaj akkor nem lesz baj.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!