Fiúk, lányok! Nekek mennyire számít a másik zenei ízlése?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 14:55
1/10 anonim válasza:
Egy bizonyos pontig még nem zavar, viszont a hasonló zenei ízlés pozitívum.
2/10 anonim válasza:
Ha rapet hallgatna, és közben kézmozdulatokat is tenne, és néha rappelne nekem, akkor eléggé megijednék. Vagy ha a magyar vivás számokat hallgatná, brrr.... Kifutnék a világból.
L23
3/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire szörnyű az ő zenei ízlése, és, hogy meg akarja-e reformálni az enyémet..
4/10 anonim válasza:
Ha barátnőm elviseli az én zenei ízlésemet, akkor ti is el tudtok bármit viselni a párotoknak ;)
5/10 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel, milyen zenéket szeret a másik. Annyi, ha együtt vagyunk akkor ne akarjon olyan zenéket betenni amiket nagyon rémesnek találok. (Magyar rap pl.) De otthon egyedül felőlem azt hallgat amit akar.
6/10 Kisboltos válasza:
Én szeretem, ha egy lány nyitott ezen a téren, és nem reked meg pl.: csak a rapnél vagy a rocknál. Hanem sok stílusban hallgat zenéket, mint én, és ha mutatok neki valamit nem fikázza egyből. Még ha nem is tetszik, tudja legalább értékelni! Nekem csak ez számít, de ez viszont számottevő dolog.
7/10 anonim válasza:
Ha rokkot vagy valami hasonlót halgatna a csaj szóba se állnék vele..
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Van egy srác, akivel a zene volt az első közös témánk. Azóta elég komoly érzelmek alakultak ki részemről, így most elég fontosnak tűnik. Más fiúval nem tudom, mennyire lenne hasonló a helyzet.
10/10 anonim válasza:
Annyiban számít, hogy én nem vagyok hajlandó alternatív zenét (ByeAlex, pécsi borzalmas zenekarok Kispálostól, 30Y-ostól mindenestől) hallgatni, és a rappet sem szeretem. A rockot és a metált valamint a retrót szeretem és a hasonló érdeklődésű lányok nálam előnnyel indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!